Deelnemers 2019!

Voor elk wat wils!

Het belooft een smaakvolle dag te worden met een uitgebreid aanbod aan heerlijke wijnen en gerechten. Natuurlijk van bekende restaurants in Roermond. Smaken verschillen en daarom hebben we voor iedere smaak iets lekkers bedacht. De saté van Blond & Blond wil je niet missen bijvoorbeeld. Maar ook de bordjes van Zinc zijn niet te versmaden.

Hermans zorgt voor gezonde fruitsapjes en Puurbus voor de heerlijkste biologische frietjes en de Bikbus met de beste tosti’s. En dit is pas het begin. Wat dacht je van de Mannen met Ballen met de lekkerste gehaktballen? Of van de hapjes van Ool Inclusive, Het Gerecht en Vijo Cuisine? Maak ook kennis met de Aziatische keuken van Room 188 en Marc kookt gaat samen met Dailycrew gave dingen maken. Uiteraard drinken we echt Limburgs Lindeboom bier! Kom lekker proeven van al dit heerlijks en nog véél meer!

Zie je mogelijkheden of wil je graag volgend jaar deelnemen als standhouder aan dit unieke evenement, neem dan gerust contact met ons op via bijgaande formulier!


Sponsor worden? Bekijk hier de mogelijkheden mogelijkheden

Al trek gekregen? Volg Roermond Proeft! via Facebook en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes rond dit nieuwe evenement.